Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Προσοχή... Αστυνομία -Ανανεώμενο-




Η Lamborghini Ιταλίας αντικατέστησε την Gallardo που είχε δωρίσει στους άντρες με τα μπλε το 2004, με μία Gallardo LP560-4!! Το αυτοκίνητο που πιάνει τα 325 km/h σε προκαλεί να κάνεις παράβαση μόνο και μόνο για να πας βόλτα μαζί του! Και δεν είναι μια απλή Lambo με μπλε μπογιά και φωτάκια αλλά έχει ό,τι πιο σύγχρονο από πλευράς τεχνολογίας καθώς διαθέτει GPS, οθόνες βίντεο, υπολογιστή και ασύρματο που λειτουργούν σε συνδυασμό για τον εντοπισμό εγκληματιών και την αποστολή δεδομένων στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.


Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού οι Αμερικάνοι χρησιμοποιούν το Subaru Impreza STI για να αποτρέψουν τις “κόντρες” στους δρόμους και για την επιβολή του νόμου. Το αυτοκίνητο διαθέτει φώτα τεχνολογίας LED στην οροφή και στο άνοιγμα του καπό. Το Impreza αυτό απέσπασε την ανώτερη βράβευση σε αστυνομικές επιδείξεις αυτοκινήτων. Πιο συγκεκριμένα, έκανε τον πρώτο χρόνο στα σλάλομ αφού τα Ford Crown Victoria και τα Dodge Charger πάσχουν από τη γνωστή ασθένεια των αμερικάνικων αυτοκινήτων: το στρίψιμο.

Επίσης, στην Αγγλία χρησιμοποιούν το Lancer EVO X με τη δικαιολογία: "Αφού το έχουν οι πιτσιρικάδες γιατί να μην το έχουμε και εμείς;" .

1 σχόλιο:

trcoff.gr είπε...

Χαχα, οι αμερικάνοι μετά τα δικά τους περιπολικά μπήκαν στο Sti και νόμιζαν πως μπήκαν σε διαστημόπλοιο!!! Και για να σε συμπληρώσω, στην Ιαπωνία το χέρι του νόμου έχει Skyline GT-R R34 και κάποια Impreza STi προηγούμενης γενιάς.

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...