Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

GT5 Prologue


Με το Gran Turismo μεγαλώσαμε και ήταν αυτό (τουλάχιστον εμένα) που μας μύησε για τα καλά στο μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης. Τότε πρωτοέμαθα για τα βελτιωμένα… Πριν από κάτι μέρες έπαιξα και εγώ το πολυαναμενόμενο Gran Turismo 5 Prologue. Θα έλεγα ότι δεν ξετρελάθηκα, το περίμενα καλύτερο… Εντάξει ο χειρισμός και το πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι, το κάνουν μοναδικό, και το κορυφαίο racing όλων των εποχών, αλλά… Καταρχάς είναι πρόγευση του GT5 οπότε δεν είναι ολοκληρωμένο, και από το λίγο που έπαιξα με φίλους, δεν βρήκαμε να έχει διπλώματα ούτε διαγωνισμό drift, σε αντίθεση με παλαιότερα Prologue που είχαν License. Επίσης, το ψάξαμε αρκετά αλλά δεν βρήκαμε tuning και απογοητευτήκαμε. Βεβαία μπορεί να μην ψάξαμε σωστά καθώς δεν παίξαμε πολλές ώρες. Τα γραφικά του πρέπει να είναι καλά, και λέω “πρέπει” γιατί το είχαμε βάλει σε CRT τηλεόραση και όχι HD που χρειάζεται… Νομίζω πως το GT5 θα με διαψεύσει…

3 σχόλια:

trcoff.gr είπε...

Είναι λογικό να απογοητευτικες με τα γραφικά, μιας και παίζατε σε CRT. Δοκιμασε να το δεις σε HD TV και με σύνδεση HDMI στο PS3 (όχι απλό scart) σε ανάλυση 1080p και τότε τα ξαναλέμε...! Όσο για tuning, έχει qick tune σε όλα τα αυτοκίνητα με μικρή ή μεγάλη αύξηση ισχύος (το GTR φτάνει τα 710 ps, το νέο STi μέχρι περίπου 500 ps και η F430 φτάνει κοντά στα 600 ps). Για να δεις όμως το quick tune θα πρέπει πρώτα να βγάλεις όλους τους αγώνες στις κατηγορίες C, B & A. Μόλις το κάνεις θα δεις και μια σειρά από αγωνες κατηγορίας S. Και όλα αυτά σε ένα Prologue! Σκέψου μόνο ότι το GT4P είχε ΜΟΝΟ 2 διπλώματα, ενώ αυτό έχει και online αγωνες (όλα τα λεφτά) αλλά και 70 αυτοκίνητα. Οπότε μην απογοηεύεσαι. Εγω από τις 28 Μαρτίου που το έχω, κόλλησα τρελά.
Α, και drift έχει στο Arcade Mode.
Αυτά.

Σημ: Καλό είναι να έχεις κάνει και το update σε Spec II μέσω internet.

EVO VI είπε...

Το έχω παίξει και σε HDTV και πραγματικά δεν έχει σχέση, είναι πολύ καλύτερο... Βασικά πρέπει να πάρω δικό μου PS3 πρώτα και μετά να μιλήσω για GT5p και GT5...!

trcoff.gr είπε...

Έτσι...! Πάντως θα βγει μια προσφορά PS3 και GT5P μαζί κάποια στιγμή στα κοντά. Και εννοείτε πως θα πάρεις καλώδιο HDMI για σύνδεση με HDTV (έχει διαφορά σε γραφικά).

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...