Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Νέος vs. Γέρος



Πείτε μας τη γνώμη σας για το ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει στην κόντρα!!!! Το Suzuki Swift Sport (1.6L 125hp) ή το Opel Kadett GSi (2.0L 160~145hp). Νέος vs. Γέρος λοιπόν σε αμφίρροπη κόντρα….

Υ.Γ.1 Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι λίγο πριν γίνει η “κόντρα” (εν αναμονή “στρωσίματος” του Swift).

Υ.Γ.2 Είναι γνωστό ότι δεν ανανεώνω συχνά το blog τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά κυρίως επειδή το είχα δημιουργήσει ως εργασία για ένα μάθημα της σχολής το οποίο τώρα τελείωσε. Το blog βέβαια θα μείνει για όσο πάει…..

8 σχόλια:

trcoff.gr είπε...

Μπορεί το Kadett να αποδειχθεί σε απόλυτα νούμερα πιο γρήγορο, όμως το Swift σε κάθε περίπτωση θα είναι πιο διασκεδαστικό, πιο φιλικό & πιο προβλέψιμο. Τολμω να πω ακόμη οτι σε διαδρομή με στροφές το Swift θα είναι αρκετά πιο γρήγορο.
(όπως και να το κάνουμε η σημερινή τεχνολογία είναι πολυ καλύτερη)

Πάντως θα περιμενω να δω τι θα γινει και στην πράξη... ;)

trcoff.gr είπε...

Φυσικα μεγαλο ρολο θα παιξουν και οι οδηγοι...

EVO VI είπε...

Λυπάμαι που θα στο πω αλλά μάλλον σε ευθεία θα είναι...Αλλά μέχρι τότε (θέλει να το στρώσει πλήρως πριν το "λιώσιμο") μπορεί να αλλάξουν γνώμη οι οδηγοί! ;)

Ανώνυμος είπε...

Krima pou den tha nai se strofes pantws.Egw eimai fanatikos opados tou swift+kserontas pws tis strofes tis pairnei les+einai treno-tha eixe tin niki aneta+thriamveytika...Eidomen

EVO VI είπε...

Υπόψιν ότι ο Pant είναι ο μελλοντικός κάτοχος του Swift 1.3 !!!:P Επίσης, έχω την υποψία ότι κάποιος ψηφίζει 2 και 3 φορές οπότε μην δίνεται βάσει στο αποτέλεσμα της ψηφοφρίας... Η μάχη θα βγάλει τον πραγματικό νικητή!;)

Στεφανος είπε...

λοιπον παιδες εγω θα σας πω που τα εχω οδηγησει κ τα 2. δεν πιανει μια το swift μπροστα στο kadett. ειναι ετη μπροστα το αμαξι. φυσικα χανει σε ασφαλεια. τα κρατηματα του Kadett δεν υπαρχουν. το τριθυρο εχει φοβερο σασι και αμαξωμα. φυσικα δεν ειναι τοσο ανετο οσο το swift. το θεμα ειναι οτι σε οποιοδηποτε αγωνα...θα κερδισει. ο οδηγος απλα θα πρεπει να ξερει να το στριβει.

Ανώνυμος είπε...

trexw me otidipote swift exw ena kadett e gsi 1.8 mama kai den iparxei fovos kanenas apo larissa nikos

EVO VI είπε...

Φίλε Νίκο και εγώ πίστευα πως θα νικούσε το GSi αλλά η κόντρα δεν έγινε ποτέ τελικά...

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...