Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Nissan Tuning



H Nismo, η γνωστή βελτιωτική εταιρία της Nissan, έβγαλε ένα πακέτο για το 370Ζ. Οι βελτιώσεις αφορούν την εμφάνιση αλλά και το κράτημα. Πιο συγκεκριμένα, το Ζ θα έχει το Nismo S-Tune Aero Package που ενισχύει το downforce περιλαμβάνοντας νέο σποίλερ μπροστά, πίσω και στο πλάι καθώς και αεροτομή. Οι ζάντες είναι καινούργιες, ονομάζονται Nismo LMZ5, είναι 19άρες και έχουν 5 ακτίνες. Ενισχυμένα είναι τα φρένα και οι αναρτήσεις. Τέλος, στο πακέτο προαιρετικά συμπεριλαμβάνονται προστατευτικά για τους προφυλακτήρες, λασπωτήρες και χαλάκια για το εσωτερικό του αυτοκινήτου με το λογότυπο της Nismo.









Φήμες ακούγονται για νέα σπάνια και βελτιωμένη έκδοση του GT-R. Θα φέρει την ονομασία GT-R Le Mans Edition (GT-R LM) και θα παραχθεί σε 30 μονάδες μόνο. Ο V6 3,8 λίτρων θα παράγει περί τα 600 άλογα μέσω διπλού turbo. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν διαρρεύσει προς το παρόν.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

geia sou re kataskope blogger!!! wraio to gt-r..to z san na kagkourizei ligo!! ante na doume epitelous kammia grigori ekdosi tou gtr sto ring..flomwse me corvette k viper!! akoute re japwnia!!!

Ανώνυμος είπε...

k allakse epitelous tin foto stin arxiki selida me tis amerikanies sou!!! moyfa japanofilos eisai mou fainetai!!!!

EVO VI είπε...

Μπα εμένα περισσότερο καγκούρικο μου φαινεται το GT-R!! Ιδίως στον προφυλακτήρα μπροστά. Αυτά είναι American Muscles αλλά πάντα θα προτειμώ japan...

trcoff.gr είπε...

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το 370Ζ θα αποδίδει ισχύ 332 ίππων. Θα χρησιμοποιεί 6άρι μηχανικό κιβώτιο ή 7άρι αυτοματοποιημένο. Περισσότερα θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες, μετα την επίσημη αποκάλυψη του στο LA Auto Show.
Φυσικά το πακέτο NISMO τα σπάει...

Ανώνυμος είπε...

Ωραία η νέα φωτό και καταλληλότερη για το blog! ;)

EVO VI είπε...

Ναι έτσι πιστεύω και εγώ! Ταιριάζει και με το φόντο...

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...