Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Gran Turismo 6 στις 6/12


Το Gran Turismo 6 κυκλοφορεί στις 6 Δεκεμβρίου για το Playstation 3 και θα είναι πλήρως εξελληνισμένο.

Ουσιαστικά, αποτελεί εξέλιξη του 5ου και θα περιλαμβάνει 1200 αυτοκίνητα, 33 πίστες με 71 διαμορφώσεις και μια νέα μηχανή physics για μεγαλύτερο ρεαλισμό. Θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις μια κανονική και μια επετειακή όπως αναφέρει και το gran-turismo.com:

"Μια ειδική «Επετειακή Έκδοση» για να γιορτάσουμε τα 15 χρόνια γεμάτα επιτυχίες και επιτεύγματα του παιχνιδιού. Αυτή η έκδοση του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει σε γυαλιστερή ειδική θήκη Steelbook με αποκλειστικά φιλοτεχνημένο εξώφυλλο, μέσα σε ένα κομψό, προσαρμοσμένο κάλυμμα. Εκτός από την ίδια τη συσκευασία, η Επετειακή Έκδοση θα περιλαμβάνει μπόνους περιεχόμενο παιχνιδιού με τη μορφή 20 αποκλειστικών αυτοκινήτων (με ειδική εμφάνιση «Επετειακής Έκδοσης» για καθένα από αυτά), 1 εκατομμύριο μονάδες παιχνιδιού, προσαρμοσμένα τσιπ βαφής, προσαρμοσμένη αγωνιστική στολή και κράνος και προσαρμοσμένα άβαταρ PSN. Επιπλέον, εάν προπαραγγείλετε το παιχνίδι από κατάστημα που συμμετέχει στην προσφορά, θα λάβετε επίσης 5 αποκλειστικά οχήματα «Προπαραγγελίας» τα οποία δεν θα διατεθούν με άλλο τρόπο."

Θα περιλαμβάνεται και η πίστα του Bathurst στην Αυστραλία. "Χαιρόμαστε πολύ που μπορούμε να συμπεριλάβουμε το Bathurst στις πίστες που θα είναι διαθέσιμες στο Gran Turismo 6" δήλωσε ο Kazunori Yamauchi, δημιουργός του Gran Turismo και Πρόεδρος της Polyphony Digital Inc. 

Απολαύστε το trailer και ένα clip από το Bathurst.



πηγή: gran-turismo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...