Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

"Γυμνά" τα coupe της Subaru-Toyota

Οι δύο ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες πρόκειται να βγάλουν νέες εκδόσεις των Subaru BRZ και Toyota GT 86. Τα δύο coupe θα κυκλοφορήσουν και σε... "γυμνές" εκδόσεις!

Θα ονομάζονται Subaru BRZ RA και Toyota GT 86 RC. Ουσιαστικά δεν θα έχουν πλέον περιττά βάρη, με ό,τι σημαίνει αυτό! Πιο συγκεκριμένα, εξωτερικά θα διακρίνονται άβαφοι καθρέφτες και χειρολαβές θυρών, ενώ στο GT 86 θα είναι και οι προφυλακτήρες, θυμίζοντας αυτοκίνητο δεκαετίας '90 και πίσω. Οι ζάντες των 17 ιντσών θα έχουν δώσει τη θέση τους σε 16άρες σιδερένιες! Προβολείς ομίχλης δεν θα υπάρχουν επίσης. Η πίσω αεροτομή θα λείπει όπως και το πλαστικό καπάκι του κινητήρα. Οι αεριζόμενοι δίσκοι πίσω θα έχουν αντικατασταθεί από απλούς, ενώ δεν θα διατίθεται το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Στο εσωτερικό, λείπει το air-condition, το στερεοφωνικό μαζί με τα ηχεία, οι θήκες για τα ποτήρια, οι δερμάτινες επενδύσεις και οι ραφές σε τιμόνι-χειρόφρενο-λεβιέ, τα αλουμινένια πεντάλ και οι λάμπες στις πόρτες και το πορτμπαγκάζ.

Συνολικά θα υπάρχει εξοικονόμηση βάρους κατά 40 κιλά, ενώ ο κινητήρας και το κιβώτιο θα παραμένουν άθικτα. Θα κυκλοφορήσουν μόνο στην Ιαπωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...